HOE WERKT HET?

Wanneer jij besloten hebt jouw camper te verhuren, maar niet de werkzaamheden wil verrichten die daarbij komen kijken, dan is MM&C de uitkomst. 

Onze werkwijze is eenvoudig en bestaat uit vier stappen.

1

AANMELDING MM&C

Je vult jouw gegevens in op het aanmeldingsformulier, zodat we contact met jou op kunnen nemen. Daarnaast vragen we je om de gegevens van de camper die je wil verhuren. Je geeft aan welk pakket.

Er zijn een aantal richtlijnen waaraan de verhuurcamper dient te voldoen:

  • Niet ouder dan 8 jaar met een kilometerstand tot 75.000 bij intake;
  • Voorzien van toilet en douche;
  • De camper wordt het grootste gedeelte van het seizoen niet gebruikt.

2

INTAKE CAMPER

Wij nemen contact met jou op en beantwoorden eventuele vragen die je hebt. Kies je er definitief voor om met ons in zee te gaan, dan maken wij met jou een intake afspraak. Een intake afspraak betekent dat je met jouw camper één van onze locaties bezoekt om de camper gezamenlijk met een servicemedewerker van MM&C te controleren om vervolgens de camper in te nemen voor verhuur en beheer op deze locatie. Je tekent een beheerovereenkomst waarin je ons toestemming geeft jouw camper voor jou te mogen verhuren via het Goboony verhuurplatform en het beheer van de camper voor verhuur voor jou te verrichten. Uiteraard ontvang je voorafgaand aan het intake gesprek via de email alle documenten en informatie die je nodig hebt om de camper klaar te maken voor de intake afspraak.

3

CAMPER VERHUUR EN BEHEER

Na de intake afspraak staat de camper op de locatie van MM&C en gaan wij voor jou direct aan de slag. Afhankelijk van het gekozen pakket maken wij een professionele fotoreportage, impressievideo en advertentietekst. Daarna plaatsen we de advertentie op het verhuurplatform van Goboony en dragen wij zorg voor de boekingen. Ook maken we een uitgebreide instructievideo die wij altijd aan iedere huurder vooraf toesturen. De camper is klaar voor verhuur! 

4

USER ACCOUNT

Inmiddels hebben wij jouw camper voor verhuur op het Goboony verhuurplatform geplaatst. Wij zorgen dat de boekingen geregeld worden en dat de camper telkens in topconditie klaar staat voor verhuur. Wij begrijpen natuurlijk dat je volledig ontzorgd je camper wil verhuren, maar wel wil weten hoe alles verloopt. Ook wij vinden dit belangrijk. Zodra jouw camper gereed is voor verhuur, ontvang je per email inloggegevens om toegang te krijgen tot jouw gepersonaliseerde user account. Hier kun je alles met betrekking tot de verhuur en het beheer van jouw camper terugvinden. Je kan inloggen via deze website rechts bovenin. 

Wil je gebruik maken van onze faciliteiten neem contact met ons op of vul het inschrijfformulier in

Waar wij mee samenwerken