MM&C Facility Centers

MM&C Facility Center Zeewolde

MM&C Facility Center Zeewolde

Locatie: Zeewolde
Vestigingsmanager: Herald en Inge van Bijleveld

Herald en Inge van Bijleveld zijn de vestigingsmanagers van Facility Center Zeewolde (Flevoland). Deze locatie bevindt zich naast het hoofdkantoor. Herald is twee jaar geleden begonnen als Motorhome Depot campermakelaar en in 2020 heeft Inge, de partner van Herald, zich aangesloten als Caravan Depot caravanmakelaar. Zij breiden hun diensten verder uit door het Motorhome Management & Care Facility Center in Zeewolde te runnen. Beiden hebben inmiddels ruime ervaring in de bemiddeling van verkoop van zowel particuliere campers als caravans.

MM&C Facility Center Tinte (Brielle)

MM&C Facility Center Tinte (Brielle)

Locatie: Tinte
Vestigingsmanager: Cees Limburg

Cees Limburg is actief als vestigingsmanager van Facility Center Tinte (Zuid-Holland). Cees beschikt over een eigen bedrijfsruimte waar de verhuurcampers overdekt gestald staan. Vanuit deze locatie verzorgt hij de uitgifte van de campers en na een geslaagde vakantie neemt hij de camper weer in ontvangst. Naast het runnen van dit facility center is Cees ook aangesloten als campermakelaar bij Motorhome Depot. Hij heeft ruime ervaring in de bemiddeling van verkoop van particuliere gebruikte campers. 

MM&C Facility Center Zwolle

Locatie: Zwolle
Vestigingsmanager: Sandy en Annemarie Schinkel

Sandy en Annemarie Schinkel zijn actief als vestigingsmanagers van Facility Center Zwolle (Overijssel). Sandy en Annemarie doen dit vanuit hun eigen bedrijfspand waar zij tevens vouwwagens en kampeerartikelen aanbieden. Sandy en Annemarie zijn ook aangesloten als campermakelaar bij Motorhome Depot en caravanmakelaar bij Caravan Depot. Zij hebben alle kennis en ervaring in huis om de uitgifte en inname van de verhuurde campers op een prettige manier voor iedereen te laten verlopen.

MM&C Facility Center Warmenhuizen (Alkmaar)

MM&C Facility Center Warmenhuizen (Alkmaar)

Locatie: Warmenhuizen
Vestigingsmanager: Thierry Reus

Thierry Reus, vestigingsmanager van Facility Center Warmenhuizen (Noord-Holland), verhuurt campers vanuit het pand welke hij deelt met een onderhoudsbedrijf. Doordat zij een goede samenwerking hebben met elkaar is een reparatie aan een camper zo uitgevoerd en kan de camper snel weer de weg op. Thierry is tevens aangesloten als campermakelaar bij Motorhome Depot en caravanmakelaar bij Caravan Depot. Hij verhuurde daarvoor zelf campers en heeft ruime ervaring in de bemiddeling van verkoop van campers en caravans en in de camperverhuur.

MM&C Facility Center Sevenum (Helmond)

MM&C Facility Center Sevenum (Helmond)

Locatie: Sevenum
Vestigingsmanager: Paul Oomen

Paul Oomen, vestigingsmanager van Facility Center Sevenum, verzorgt de in- en uitgifte van verhuurcampers vanuit zijn bedrijfspand in Sevenum (Limburg). Tevens is Paul in dezelfde provincie actief als caravanmakelaar bij Caravan Depot en is Paul eigenaar van een goedlopend onderhouds- en servicebedrijf voor caravans. Deze activiteiten heeft hij uitgebreid met de verhuur van campers omdat dit goed aansluit bij alle activiteiten.

MM&C Facility Center Arnemuiden

MM&C Facility Center Arnemuiden

Locatie: Arnemuiden
Vestigingsmanager: Marco van der Griendt

Marco van der Griendt is actief als vestigingsmanager van het MM&C Facility Center Arnemuiden. Hier verzorgt hij met veel enthousiasme de uitgifte, inname en onderhoud van verhuurcampers. Tevens is Marco aangesloten als campermakelaar bij Motorhome Depot en beschikt hij over ruime kennis en ervaring in de bemiddeling van verkoop van particuliere gebruikte campers. 

Waar wij mee samenwerken

NKC Logo
Freelife
Goboony
Aveco Verzekeringen
Omnia
RDW Erkend