MM&C Service

 

Heb je besloten gebruik te maken van Goboony Get & Go, dan word je uitgenodigd om je camper naar één van de Motorhome Management & Care Facility Centers te brengen voor de intake van je camper. Als de camper aan de eisen voor verhuur voldoet, wordt tijdens de intake een overeenkomst afgesloten met Motorhome Management & Care voor het beheer van de camper. Hier staat in verwoord dat je ermee akkoord gaat dat wij de uitgifte, inname, schoonmaak, controlebeurt en het klein onderhoud van je camper regelen voor verhuur. Je laat de camper achter en wij gaan ermee aan de slag.

De camper moet worden opgeleverd met een standaard inventaris tijdens de intake. Wij kunnen ook zorgen voor een volledig inventarispakket voor in de camper. Deze betaal je éénmalig. Het voordeel hiervan is dat wanneer tijdens verhuur iets kapot gaat of kwijt raakt wij alles op voorraad houden om zo in iedere camper de inventaris uniform te houden. 

Als de intake is voltooid en de camper is achtergelaten bij één van de Motorhome Management & Care Facility Centers, maken wij een professionele fotoreportage en advertentietekst van de camper. De fotoreportage en advertentietekst worden op het verhuurplatform van Goboony geplaatst. Ook wordt een instructievideo van je camper gemaakt die door Goboony bij verhuur aan de huurders van de camper toesturen.

Motorhome Management & Care zorgt dat de camper gereed is voor verhuur en voert de uitgifte uit. Tijdens de uitgifte worden alle functionaliteiten van de camper uitgelegd aan de huurder. De huurder wordt voorzien van alle informatie.

Wanneer de camper terugkomt, wordt alles nagelopen samen met de huurder. Mochten wij schade constateren, dan wordt dit door Motorhome Management & Care in overleg met Goboony geregeld en hersteld.

Na de inname maken wij de camper gereed voor de volgende uitgifte. De camper wordt schoongemaakt en er vindt na ieder verhuur een controlebeurt plaats. Een controlebeurt houdt in dat de olie wordt gecontroleerd en zo nodig bijgevuld. Dit geldt ook voor de koelvloeistof, screenwash, gastank en toiletcassette. 

Jouw voordelen

 

  • Motorhome Management & Care zorgt kosteloos voor een professionele fotoreportage van je camper en een advertentietekst die geplaatst wordt op het Goboony verhuurplatform.
  • Vakkundige collega’s bij de Motorhome Management & Care Facility Centers verzorgen de uitgifte, inname, controle per verhuurtransactie, klein onderhoud en de schoonmaak. Hier worden vaste kosten voor doorbelast en verrekend met je huuropbrengst.
  • Voor iedere uitgifte voeren wij een controlebeurt uit waarbij de olie, koelvloeistof, gas en bandenspanning gecontroleerd worden. Je camper is altijd in topconditie wanneer hij wordt uitgegeven voor verhuur.
  • Huurders krijgen bij uitgifte op het Motorhome Management & Care Facility Center een uitgebreide uitleg over de werking van alle aanwezige functionaliteiten van de camper.
  • De coördinatie van periodiek of noodzakelijk onderhoud en overige zaken wordt door Motorhome Management & Care in overleg met jou geregeld.