Beste lezers,

Wellicht heb je het inmiddels al gehoord, maar camperdeelplatform Camptoo heeft faillissement moeten aanvragen. Hierbij zijn helaas ook gebruikers financieel gedupeerd. Wij zijn hier erg van geschrokken en vinden het absoluut verschrikkelijk dat dit heeft kunnen gebeuren.

We kunnen ons voorstellen dat jij hier misschien ook van bent geschrokken, en daarom dachten we dat het goed zou zijn om je er nog even aan te herinneren dat jouw uitbetaling bij Goboony echt anders en goed geregeld is.

Goboony voldoet aan Europese wetgeving en is 100% veilig

Allereerst voldoen we volledig aan de Europese PSD2 wetgeving. Dit betekent dat alle betalingen die voor jou bestemd zijn, meteen binnenkomen op een rekening die wordt beheerd door een onafhankelijke financiële instelling. Die maakt je huurinkomsten uiteindelijk over naar jouw rekening. Dit gebeurt op een beveiligde manier en helemaal geautomatiseerd. Wij kunnen dus niet zelf bij deze gelden of ze gebruiken voor onze bedrijfsvoering. Sowieso worden onze financiën netjes gecontroleerd door een accountant. Maar ook de DNB (De Nederlandse Bank) heeft ons betaalproces gecontroleerd en geaccordeerd. Wil je hier meer over lezen, bekijk dan dit artikel.

Binnenkort snellere uitbetaling

Daarnaast zijn we momenteel aan het investeren in een nieuwe partner voor het uitvoeren van betalingen. Dit kost ons meer, maar het zorgt ervoor dat we jou snellere uitbetaling kunnen garanderen. Het is om die extra service dat we dit project gestart zijn, en we verwachten de eerste verhuurders uit te nodigen om hiervan gebruik te maken rond november.

Financieel gezond

Verder is het nog goed om te benoemen dat wij als bedrijf een heel serieuze ontwikkeling hebben doorgemaakt de laatste jaren. Niet alleen werken er inmiddels 100 mensen bij Goboony, maar ook worden we nu financieel gesteund door zowel een grote investeringspartij als een grote Nederlandse bank. Dit kan alleen maar omdat we financieel gezond zijn, en onze zaakjes goed op orde hebben.

Graag willen we nog even benadrukken hoe ontzettend blij we ermee zijn dat je ervoor gekozen hebt om je camper te delen op Goboony. We nemen je vertrouwen absoluut niet voor lief.

Mocht je nog meer willen lezen over hoe we met betalingen omgaan kan dat hier.

Met hartelijke groet,
het Goboony get & Go team

Waar wij mee samenwerken