WAT KOST HET?

MM&C brengt voor iedere boeking een vast bedrag van € 210,00 inclusief btw in rekening voor de uitgifte, inname en voertuigcontrole, inclusief het bijvullen van alle vloeistoffen. 

Uitgifte:

Tijdens de uitgifte worden alle functionaliteiten van de camper uitgelegd aan de huurder. De huurder wordt voorzien van alle informatie.

Inname:

Wanneer de camper terugkomt, wordt alles nagelopen samen met de huurder. Mochten wij schade constateren, dan wordt dit door MM&C geregeld en hersteld.

Voertuigcontrole en schoonmaak:

Na de inname maken wij de camper gereed voor de volgende uitgifte. De camper wordt schoongemaakt en er vindt na ieder verhuur een voertuigcontrole plaats.

MM&C biedt de keuze uit drie pakketten.

* Controleren camper op bandenspanning, motorolie, koelvloeistof, gas en screenwash. En volledige algemene controle.
** Toiletpapier speciaal voor campercassette is 100% afbreekbaar. Beschermt tegen bewegende delen van de tank en het toilet.

De vermelde prijzen en voorwaarden zijn geldig tot en met 31 december 2023 en inclusief btw.

De verhuur van jouw camper verloopt altijd via het Goboony verhuurplatform. Je hebt een verhuurcontract met Goboony. De huuropbrengsten voor jouw camper ontvang je rechtstreeks van Goboony. MM&C faciliteert in de verhuur door de boekingen voor jou uit te voeren (afhankelijk van het gekozen pakket) en het beheer van de verhuurcamper. Voor deze werkzaamheden wordt een vast bedrag per boeking op de huuropbrengsten in mindering gebracht.

Jouw voordelen

  • MM&C zorgt kosteloos voor een professionele fotoreportage van jouw camper en een advertentietekst die geplaatst wordt op het Goboony verhuurplatform;
  • alle verhuurverzoeken worden door MM&C beantwoord en boekingen uitgevoerd;
  • vakkundige collega’s verzorgen de uitgifte, inname, voertuigcontrole, schoonmaak en onderhoud;
  • vóór iedere uitgifte voeren wij een voertuigcontrole uit waarbij de olie, koelvloeistof, gas en bandenspanning gecontroleerd worden. Je camper is altijd in topconditie wanneer hij wordt uitgegeven voor verhuur;
  • huurders krijgen bij uitgifte van de camper een uitgebreide instructie over de werking van alle aanwezige functionaliteiten van de camper;
  • de coördinatie van periodiek of noodzakelijk onderhoud en overige zaken wordt door MM&C in overleg met jou geregeld.

Heb je een pakket gekozen? Meld je hier aan en we nemen telefonisch contact met je op. We voorzien je van alle informatie en helpen je op weg met de aanmelding. 

Waar wij mee samenwerken